Ystävälle ja Sinulle vaikka yötä myöten

Ruohonjuuren Kampin liikkeessä vietetään seikkailuhengessä Yö Ruohojuuressa- tapahtumaa tiistaina 16.7.2019 alkaen klo 22, jonne vapaita paikkoja voi kysellä Ruohojuuren markkinointipäällikkö Johanna Koskiselta ([email protected]). Itse olen varannut paikan tuonne yöhön, jota odotan mielenkiinnolla.

Samoin odotan mielenkiinnolla myös Ruohonjuuren Kampin liikkeen ystävänmyyntiä seuraavana päivänä 17.7.2019 klo 10.00 -19.00. Ystävänmyynnin tuotevalikoima on suuri salaisuus, mutta sen kuulin pikkulinnuilta, että siellä on myynnissä useita satoja eri tuotteita koko Ruohonjuuren valikoimasta luonnonkosmetiikasta ruokatuotteisiin vähintään 40 % alennuksella normaalihintaan verrattuna. Innolla odotan tuota ystävämyyntiä, mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy minulle ja ystävälle ostettavaksi.

Kesällä käydään paljon ystävien luona kesämökeillä kylässä tai ystävien kanssa rantaretkillä ja siksi kesä hyvä aika antaa ystäville lahjaksi mahtavia luonnonmukaisia tai kierrätystuotteita, joita Sinun ystäväsi ei ole ehkä kokeillutkaan. Jos Sinä olet jatkanut muovitonta maaliskuuta https://elamanrakkautta.fi/muoviton-maaliskuu-elamantavaksi/ elämässäsi, niin lahjojen avulla Sinun ystäväsi voi löytää myös elämäänsä muovittomia tuotteita, jotka ovat vesistöjen äärellä huippujuttuja.
Näistä vinkeistäni Sinä voit hyvin koota mahtavan tuliaispaketin mökille tai ystäväsi kesäiseen ihon- ja hiustenhoitoon ja ilman muuta itsellesi siinä samalla.

Biohajoava bambu hammasharja, jonka nylon-6 harjakset myös hajoavat 2-3 vuodessa biologisesti. Itse tilasin tämän itselleni sekä pojalleni pari kuukautta sitten ja olen ollut todella tyytyväinen harjan harjasten laatuun. Puhdasta tulee ilman muovia tai sähköä. https://www.ruohonjuuri.fi/ekohammasharja-musta-humble-7350075690051?___store=default&refSrc=13235&nosto=nosto-page-product4


Hammastahnaksi valitsin pojalleni Ecodentan paljon kehutun valkaisevan hiilihammastahnan, josta Katja Kokko on sanonut Genuine Beauty Awards 2018 -arviossa, että hänen hammaskiven syntyminen loppui kuin seinään kun hän aloitti tämän hammastahnan käyttämisen. Halusin ostaa tämän Kalle-pojalleni kokeiluun siksi että hänen syljen ph-arvo on ollut hammaskiven syntymisen kannalta harmillinen koska Kallelle on tullut hammaskiveä jo alle kouluikäisestä lähtien mikä on hyvin erikoista. Mielenkiinnolla kuuntelen hänen kokemuksia ja kommentteja tästä hammastahnasta kun sen hänelle huomenna käyttöön annan kun näemme. Kerron niistä myöhemmin Sinullekin.

Itselleni tilasin ja ostin käyttööni Ecodentan kookos-hammastahnan https://www.ruohonjuuri.fi/coconut-anti-plakki-hammastahna-ecoden-4770001336762, koska käytän hampaiden valkaisuun noin kerran kuukaudessa Black & white aktiivihiilijauhetta https://www.ruohonjuuri.fi/luonnollinen-hampaidenvalkaisu-tuote-blackw-6420615331193?___store=default&refSrc=5976&nosto=nosto-page-product4 . Kookos-hammastahnaa tarvitsee harjalle todella vähän, mutta hampaat ovat oikein puhtaan tuntuiset sekä hengitys raikas pesun jälkeen. Loistotuote, joka varmasti jää minulla vakiokäyttöön.

Vartalon pesuun ja kuivaharjaukseen on aivan loistava tämä Ecotoolsin bambuinen vartaloharja https://www.ruohonjuuri.fi/bambu-kuivaharjausharja-ecoto-0079625074000 . Kun ei ole selänpesijää kumppanina asumassa niin tällä minäkin lyhytkätisenä saan hyvin selän pestyä. Ja koska olen lukenut niin paljon kuivaharjauksen hyödyistä, monena iltana kuivaharjaan ensin itseni vartaloharjalla ennen suihkuun menoa, jossa sitten taas harjaan itseni saippuan kanssa. https://anna.fi/lifestyle/kauneus/kuivaharjaus-poistaa-selluliittia-ja-tehoaa-5-muuhun-vartalon-ongelmaan. Iho kiittää kun kuivat ihosolut on harjattu pois ja veri kiertää.

Hiusten pesuun ja vartalon pesuun lahjapakettiin ovat loistavat muovittomat tuotteet palasaippua vartalolle https://www.ruohonjuuri.fi/search/?q=palasaippua sekä shampoopala hiuksille https://www.ruohonjuuri.fi/shampoopala-teepuu-vihrea-6430028390120 . Shampoopalalla hiusten pesun jälkeen en itse ole käyttänyt hoitoainetta enää lainkaan kolmeen vuoteen ja hiukset ovat loistavassa kunnossa.

Teen hoitoaineen sijasta hyvän harjauksen tällä P. Jentschuren luonnonharjasharjalla https://www.ruohonjuuri.fi/hiusharja-luonnonharjas-jentsc-4260196680691 ja hiukset kiiltävät hyvinvoivina.

Kasvojen puhdistukseen ja kevyeen kuorintaan on luonnonmukainen suositukseni Konjac Sponge-kasvosieni https://www.ruohonjuuri.fi/ihonhoidon-ihmesieni-kuivalle-iholle-konjac-sponge-kasvosieni-konjac-6940800200276 , jonka käyttöön ihonhoidossa olen itse koukuttunut täysin. Iltaisin ja joskus aamuisinkin kasvojen puhdistus tällä sienellä pitää ihon todella hyvässä kunnossa ja tasaisena. https://elamanrakkautta.fi/ihmesieni-ihonhoitoon/ Tämä kannattaa Sinun myös poimia pakettiin mukaan, jonka jälkeen paketissa onkin hyvä puhdistussetti joko mökki- tai rantaelämään. Luonnonmukaisia tuotteita joista ei jää mikromuoveja vesistöön tai luontoon. Ja jos joku tuote vaikka häviää, niin vahinkoa ei luonnolle synny.

Jos kosmetiikan lisäksi Sinä haluat ostaa muutakin pakettiin, niin kierrätysmateriaaleista tuotetut vaatteet ovat loistava idea, joita ystäväsi ei ole ehkä vielä löytänyt. The other danish guy-merkin https://theotherdanishguy.fi/pages/brandin-tarina-ja-arvot miesten alushousut on tehty vesistöihin jätetyistä sekä muuten hylätyistä kalanverkoista. Puumalassa viime viikolla ihmiset luovuttivat vanhoja kalanverkkoja Suomen Luonnonsuojeluliitolle ja saivat vastineeksi norppaystävällisen katiskan kalastusta varten. Kuuttien ja norppien on oikeus elää. Nyt nämä Puumalan verkot on menossa alushousujen valmistukseen. https://www.sll.fi/2019/07/11/saimaalta-poistetut-kalaverkot-saavat-uuden-elaman-alushousuina/?fbclid=IwAR3632tg_Zcw0amTew9ZKakIfO94z7hohg1050DHdt7vjK_IKmUBGr6rxfc . Loistavaa kierrätystä vesistöjen sekä luonnon hyväksi ja poikani, jolle ostin synttärilahjaksi keväällä nämä The other danish guy-merkin alushousut on kertonut että ne ovat loistavat myös jalassa.

Luonnonmukaisia ystävänmyyntiostoksia sekä Sinua ja ystäviäsi ilahduttuvia paketteja

Kaikkea hyvää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *