Väriä kotiin alennuksista

Kodin muutosprojektini maalaisromanttisesta modernimpaan suuntaan etenee edelleen pienin askelin, kuten jo aiemmin Sinulle kerroin https://elamanrakkautta.fi/kodin-sisustus-ja-kierratys/ . Kesän alennusmyynneistä harmaa valkoiseen kotiini on löytynyt väriä enemmän.


Selkeä visio on mielessäni ollut, että haluan harmaaseen Ikea-keittiööni lisää väriä, keltaista ja olohuoneeseen sen sijaan haluan vihreää ja vaaleanpunaista. Sininen ei ole koskaan ollut sisustusvärini lukuun ottamatta 1990-luvulla hankittua sinistä parisänkyä yöpöytineen. Vihreää on ollut aiemmin mm. omakotitalossa oli vaaleanvihreät tapetit olohuoneessa ja vaaleanvihreät keittiön kaappien ovet ja muuten kaapistot oli pyökin väriä. Vaaleanpunaista ei minulla koskaan ole ollut myöskään sisustuksessa, vaatteissa sitä vastoin aikoinaan paljonkin. Postauksen linkit eivät ole affiliate-linkkejä.

Koska rakastan kierrätystä ostin lisää Iittalan Kivi-kynttilälyhtyjä https://www.tori.fi/ kautta. Väriltään ne ovat todella raikkaan väriset vihreät.

Nyt kun katselin tätä valokuvaa, niin selkeästi tuohon pöydälle toiselle kulmalle kuuluu pari saman vihreää Mariskoolia, joihin pähkinöitä tms. naposteltavaksi. Etsintään kirppiksiltä nekin, koska ihmiset kierrättävät todella paljon näitä, ehjinä ja uutta edullisempaan hintaan.


Keinutuoliin halusin yhden tyynyn myös koristeeksi ja sen löysin H&M-verkkokaupasta, koska meillä lähin H&M Home on 100 km:n päässä. Vihreä valkoinen tyynyliina on raikkaan näköinen mustaan tuoliin.

https://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0714400001.html

Olen ollut todella yllättynyt positiivisesti H&M kodintekstiilien laadusta ostettuani heiltä uudet vuodevaatteet. Ne ovat huikean hyvät, kutistumattomat ja pehmeät joidenkin kuukausien käytön jälkeen edelleen.

Sohvalle ostin kaksi vaaleanpunaista tyynyliinaa entisiin tyynyihin H&M:stä ja ostokseni ovat nimeltään roosat samettityynynpäälliset. https://www2.hm.com/fi_fi/productpage.0579381005.html Samettityynynpäällisen löysin vihreänä Kärkkäiseltä Vallilan valmistamana ja sekin alle 10 € hinnaltaan. https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/vallila-royal-43×43-cm-koristetyynynpaallinen


Ehdottomat suosikkini ostoksistani ovat Kärkkäiseltä myös Vallilan punavihreä kukikas tyynynpäällinen sekä H&M vihreä valkoinen tyynyliina. Kukat on myös uusi näky kotonani tekstiileissä. Verkkokauppojen valikoimat muuttuvat melko nopeasti, joten näitä kaikkia ei ehkä tällä hetkellä löydy verkkokaupasta, liikkeistä voi löytyä kyllä.


Olen kokeillut tyynyjä vaaleassa nojatuolissa ja tummalla sohvalla ja huomaan miettiväni että vaaleampi sohva olisi nyt mieleisempi. Tosin kahden kävelevän mopin kanssa, jotka loikoilevat välillä sohvallakin ja ruokailun jälkeen pyyhkivät kuonot partakarvoineen sohvan ja nojatuolin kylkiin, vaalea sohva ei ole kannatettava ajatus. Valkean nojatuolin päälliset on pestävä kuukauden -parin välein.

Väriä on tullut siis kotiin sekä kukkakuosia ja kaikki ostokset yhteensä alle postikuluineen reilusti alle 100 €. Verkkokauppoja sekä kierrätys kirpputoreja kannattaa seurailla kun on joku visio mielessä. Niin voi tehdä huikeita löytöjä.

Seuraavaksi minä käyn etsimään sitä jotakin keltaista keittiöön.
Moni sisustaa nyt jo kotia syksyyn, minä väreillä. Idearikkaita sisustushetkiä Sinullekin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *