Suuveden vaihto kuivan kurkun ja nielun apuna

Isälläni on jo vuosia ollut kuiva kurkku ja nielu, jonka vuoksi hän joutuu rykimään usein. Joskus yskimäänkin. Lisäksi hänen ääni on välillä pieni kuivan kurkun takia. Syitä tähän ei ole etsitty lääkärien kautta vaan asia tai ongelma on ollut ”totuttu”. Kesällä äitini oli nähnyt artikkelin Hyvä terveys- tai Voi hyvin-lehdessä, jossa oli kerrottu alkoholia sisältävien suuvesien vaikutuksesta nielun kuivuuteen ja siinä mainittiin suuvesiä, jotka eivät sisällä lainkaan alkoholia. Yksi mainituista tuotteista oli Ecodentan minttu-kookos suuvesi ja myyntipaikka Ruohonjuuri Oy. Koska äitini tietää Ruohonjuuren luottokaupakseni, pyysi hän minua tilaamaan tuon Ecodentan suuveden isälle. Linkit eivät ole affiliatelinkkejä.

Samalla kun ostin minttu-kookos suuveden https://www.ruohonjuuri.fi/minttu-kookos-suuvesi-500-ml-ecoden-4770001001394 , ostin isälle myös itse käyttämäni Ecodentan kookoshammastahnan, josta itse olen pitänyt todella paljon nyt lähes vuoden käytön kokemuksella. https://www.ruohonjuuri.fi/coconut-anti-plakki-hammastahna-ecoden-4770001336762 Se on hellä suulle, mutta kokemukseni mukaan ja hammaslääkärin tarkastuksen perusteella toimiva tuote. Lisäksi tilasin hänelle myös luonnonmukaisen Humble brush-bambuhammasharjan, jonka itse uskon vähentävän mikromuovin kerääntymistä kehoon sen lisäksi että myös se on ollut minusta loistava käytössä. https://www.ruohonjuuri.fi/ekohammasharja-musta-humble-7350075690051 Kuvassa omat käytössä olevat tuotteeni, joten siksi hammasharja on kulahtaneen näköinen.

Parin kuukauden käytön jälkeen isäni ääni on parantunut, eikä ole enää välillä pieni. Ja mikä parasta hänen kurkku ja nielu ei ole enää kuiva eikä hänen tarvitse rykiä kuivan kurkun takia. Eli hänen kokemuksen perusteella voimme todeta että alkoholia sisältävän suuveden vaihtaminen alkoholittomaan ekotuotteeseen, on todellakin korjannut hänen kurkkua vaivanneen kuivuuden. Hienoa että ko. artikkeli sattui äidin silmiin, koska muuten isä oli varmaankin loppuelämän kärsinyt ko. vaivasta. Meille ei koskaan tullut mieleenkään, että suuvesi joka sisältää alkoholia voisi olla syypää ko. vaivaan. Kemikaaliton hammastahna on tähän varmasti myös hyvä lisä.

Lukeminen kannattaa näköjään aina ? sekä suositeltujen tuotteiden kokeiluun/käyttöön ottaminen.

Hyviä suun puhdistushetkiä Sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *