Sokeriton, gluteeniton ja vegaaninen brownie-ohje

Lauantaina isäni ja äitini tarjoutuivat käyttämään karvakorvani Raunon ja Reinon pitkällä iltalenkillä. Mietin että olisi kiva yllättää koirien taluttajat jollakin suumakealla. Päätin tehdä todella helpot ja nopeat browniet, jotka lienevät myös ”terveellisiä”, koska olen joskus nähnyt kyseisen ohjeen Suomen johtavan elämäntapamuutosexpertti Tomi Kokon postauksissa. https://tomikokko.com/. Tässä ohje Sinullekin.

Valmistukseen tarvitset:
2 dl taatelia
2 dl cashewpähkinöitä tai saksanpähkinöitä
4 rkl raakakaakaojauhetta

Murskaa ensin pähkinät sauvasekoittimella tms. tai lihanuijalla kuten minä ?.

Ei liian murskaksi ettei pähkinöiden öljy erotu niistä. Lisää joukkoon raakakaakaojauhe ja sekoita. Ja lopuksi taatelit, jotka olin pilkkonut pieniksi palasiksi valmiiksi.

Pieni sekoitus vielä ja sitten voit levittää taikinan leivinpellille, isolle lautaselle tms. Laita pakkaseen noin tunniksi. Sitten vain leikkaat paloiksi ja nautit. Tästä tulee noin 1-2 cm paksuinen 10 x 10 cm levy, josta riittää useaan palaan, koska tämä brownie on NIIIIIIN täyteläisen makuinen.

Koirienulkoiluttajat nauttivat herkkuja luonani ja saivat mukaan iltakahville kotiin myös pussissa brownie-palasia.

Terveellisen herkullisia ja onnellisia hetkiä Sinulle

https://elamanrakkautta.fi/helppoja-diy-suklaaherkkuja/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *