Reikihoito

Reikihoito on hoitomuoto, jossa hoitaja välittää kanavana energiaa hoidettavaan. Reiki on luonnollinen tapa tasapainottaa kehon ja mielen tasapaino. Hoidon jälkeen olo on erittäin rentoutunut. Teen reikihoitoja joko sovitussa paikassa tai etähoitona. Myös eläimille teen hoitoja. Olen käynyt reiki- ja intuitiivinenhoitaja 1 ja 2-kurssit.

Reikihoito vähentää stressiä, rentouttaa, tehostaa kehon puolustusjärjestelmää, vahvistaa energiavarantoja, lievittää kipuja, nopeuttaa paranemista ja poistaa pelkoja sekä jännityksiä. Reikihoito edesauttaa Sinua ylläpitämään elämäsi harmoniaa.

Ennen hoitoa sekä hoidon jälkeen keskustelen hoidettavan kanssa. Etähoidossa keskustelut tapahtuvat puhelimessa tai mikäli Sinä hoidettavana haluat, saat palautteen hoidosta myös sähköpostilla. Keskustelut ovat täysin luottamuksellisia – minun hoitajana ja Sinun hoidettavan välisiä. Keskustelu kuuluu oleellisena osana reikihoitoon. Hoidon jälkeisessä keskustelussa voin antaa Sinulle myös hoitoa tukevia kotihoito-ohjeita.

Hoitoaika on noin tunti ja keskusteluun ennen ja jälkeen hoidon kannattaa varata noin 15 – 30 minuuttia. Eli hoitoaika kaikkineen 1,5 – 2 tuntia. Reikihoidossa hoidettava lepää hoitopöydällä silmät suljettuina, nauttien hoidosta. Useat hoidettavista jopa nukahtavat hoidon aikana. Hoidon jälkeen ei ole kiire herätä vaan rauhallisesti kiirehtimättä, koska hoito on rentouttanut Sinut täydellisesti.

Kun tilaat etähoidon, niin lähetän Sinulle hoidon vastaanotto-ohjeet sähköpostiisi. Hoidettavan kanssa sovitaan yhteinen aika milloin hoidon Sinulle välitän.

Yksittäisen reikihoidon vaikutus kestää noin vuorokauden. Vaikutusta voi olla mm. lisääntynyt janon tunne, energisyys tai lisääntynyt unen tarve. Reikihoidon jälkeen on hyvä juoda paljon vettä, se edistää edelleen hoidon vaikutusta, joka on auttanut energiavirtaukset liikkeelle.

Usein yksi hoitokerta riittää, jotta hoidettavan keho saavuttaa riittävän tasapainotilan. Kiputiloissa hoitoja kannattaa olla useampia. Muulloinkin hoitosarja antaa parhaan mahdollisen hoitotuloksen.

Reikihoito ei korvaa lääkärin määräämää lääkehoitoa vaan lääkärin antamia ohjeita on hyvä noudattaa. Reikihoito voi olla lisänä tukemassa paranemista.

Hoidon voit tilata ja kysyä lisätietoja sähköpostilla [email protected]

Korvaus hoidosta on etähoitona 30 €/kerta ja lähihoito 50 €/kerta. Hinnat sisältävät hoidon, keskustelut, sähköpostipalautteen ja alv:n. Maksu etukäteen ennen hoitoa.

Reikihoito on yksinkertainen ja luonnollinen energiahoitomuoto. Se tasapainottaa ja rauhoittaa antaen samalla myös sitä sisäistä energisyyttä ja hyvinvointia. On tärkeää, että Sinä huolehdit itse itsestäsi ja hyvinvoinnistasi. Reikihoidosta saat siihen todella paljon apua. Mielelläni autan Sinua ja hoidan Sinua <3.