Minuutti minuutilta parempaa uutta vuotta

Vuoden vaihde on lähellä ja vaikka suurempia juhlia ei ole tiedossa olen tapani mukaan jo tapaninpäivästä lähtien pikku hiljaa poistanut joulukoristeita pois. Marras-joulukuussa niitä jo ajoissa laitan paikalleen, mutta heti joulun jälkeen tuntuu että kevät tekee jo tuloaan talvipäivän seisauksen jälkeen ja joulutavarat haluan pois takaisin kaappiin odottamaan ensi vuotta.

Muutaman uuden koristeen kuitenkin rakentelin tonttujen ja punasävyisten koristeiden tilalle uudeksi vuodeksi. Kynttilät illalla palamaan näiden vierelle ja uusi vuosi olen valmis sinun kanssasi matkaan minuutti kerrallaan.

 


Minulla ei ole suurempia suunnitelmia vuodelle 2018. Tämän blogin jatkaminen ja kehittäminen toki on yksi, mm. järjestelmäkameran hankinta valokuvia varten. Kiitos että Elämän rakkautta-blogi on löytänyt Sinut lukijani. Olen kiitollinen siitä että olet mukana matkallani. Olet tärkeä!

Lisäksi on pari suurempaa projektia suunnittelussa ja järjestelyissä eli äidin puolen suvun äidin sisarusten, serkkujeni ja heidän puolisoiden sekä lapsien tapaaminen kesäkuussa 2018 sekä lukioluokkani ja sen rinnakkaisluokan tapaamisen suunnittelu vuodelle 2019 kun lakkiaisistamme on kulunut 30 vuotta. Näistä molemmista kerron myöhemmin (paljon) lisää, mutta aloitan järjestelyt jo alkuvuodesta hyvissä ajoin.

Kaikki aina toivotamme toisillemme hyvää ja jopa parempaa uutta vuotta ja myös toivomme itsellemme niin. Parempaa vaikka kaikki olisi nyt jo hyvin ja elämä onnellista. Ehkäpä pelkäämme jotakin pahaa tapahtuvaksi mikä muuttaa elämme huonoksi vaikka todennäköisyys siihen onkin pieni. Ja kaikesta kuitenkin selvitään! Aina! Huomenna voi todellakin tippua pommi niskaan, kaikki loppuu eikä mahdettu mitään, mutta kaikki se etukäteismurehtiminen ja suunnittelu ” mitä jos” tulee tapahtumaan olikin turhaa ja paljonko siihen käytettiin aikaa mikä olisi voinut olla positiivisten ajatusten hetkiä. Elämä järjesti vain kaiken kysymättä. Eli ei murehdita tulevaisuudesta, otetaan se mitä tulee ja näin ollaan onnellisia koko ajan.

Minusta tästä tulevaisuuden pohtimisesta on hyvä keskustelu norjalaisessa nuortenohjelmassa SKAM, johon koukutuin vaikka en nuori enää olekaan. Siinä Even ja Isak keskustelevat suhteestaan joka vaikuttaa sille että ei tule onnistumaan koska toinen osapuoli sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.
” Leikitään.
Even ja Isak minuutti kerrallaan.
Se perustuu siihen että huolehditaan aina vain seuraavasta minuutista.”

Näin he päättivät elää hyvää suhdetta yhdessä eteenpäin.

Eli silloin kun kaikki tuntuu toivottamalle, ota päivä kerrallaan.
Jos päivä on liikaa, ota tunti kerrallaan.
Jos tunti on liikaa, ota minuutti kerrallaan.

Hauvakävelyllä tänään illalla murehdin vesisadetta, pois sulaneita lumia sekä melko rumalle näyttävää ympäristöä. Sitten koirani Reino löysi lumikasan johon se meni sukeltamaan ja pyörimään. Ja totesin taas että turhaan murehdin, Reinonkin lumisukelteluun löytyi paikka kun Reino halusi sen nähdä ja löytää.

Rauno ja Reino valokaverin kanssa ja toki minä Mari myös, toivotamme Sinulle hyviä minuutteja vuodelle 2018. Minuutti kerrallaan ollaan onnellisia ja positiivisia. Hyvä siitä tulee.

Vanhan hopeiset tuikkulyhdyt, luistimet sekä Riviera Maisonin joulupuut http://www.sisustuskk.com/

Hackmannin salaattikulho jossa luistimet ovat sekä Iittalan Aalto-tarjoilualusta, jolle tehty puu-asetelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *