Minä, bloggaaja Mari

olen muutamaa vuotta vailla 50-vuotias, aikuisen Kalle- pojan äiti ja kahden kulmakarvakundin eli skotlanninterrierin Raunon ja Reinon omistaja.

Työurani on takana ja  nyt olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Syksyllä 2015 olin pahassa kolarissa, josta pahimmat vammat ovat erittäin vaikeat aivovauriot ja vasen käsi tehty raudasta uudelleen. Mutta koska ennuste oli etten koskaan tule edes puhumaan enempää kuin ”hei” tai ”moi”, koska aivovauriot ovat niin pahat, niin tämä blogin kirjoittaminen teille ja kokonaisuutena toipuminen tähän kuntoon on aivan huippu juttu. Kipuja tai särkyjä ei ole, mikä on loistavaa. Mottoni on “Asenne ratkaisee!” ja hyvä, periksiksiantamaton asenne kantaa pitkälle.

Elämän rakastaminen ja elämästä nauttiminen sekä sen jakaminen lämpimien ja hauskojen ihmisten kanssa nauttien kaikesta kauniista ympärillämme yhdessä eläinten kanssa tekee tästä elämästä niin loistavan jutun.

Tämä on minun Fight Back, Pekka Hyysalo brändäsi sen ja tekee sen toisin, minä bloggaan ja toivon että te lukijat viihdytte kertomusteni parissa.
Kiitos että olet siinä ja mukana lukemassa ja jakamassa blogiani. Olet minulle  tärkeä!