Mikä avuksi kun tekisi mieli huilailla?

Joskus kun Sinä työpäivän jälkeen olet lähdössä treenaamaan tai vaikka kesken siivouspäivän tulee ehkä Sinullekin tunne ”en jaksa, käyn lepäämään”. Minulla on hyvä vinkki Sinulle. Luepas loppuun ?

Arginiini on yksi elimistömme 20 aminohaposta. Oletko Sinä kuullut tästä? Arginiini vaikuttaa paljon typpioksidin tuotantoon, joka vaikuttaa verenpaineeseen, kolesteroliin, lihasvoimaan ja sokeriaineenvaihduntaan. Sekä myös kuona-aineiden poistumiseen elimistöstä, tehostaen sitä.
Ravinnossa arginiinia on tuotteissa joissa on paljon proteiinia kuten liha, kala, pähkinät ja viljat. Ihmisen elimistö ei kuitenkaan pysty hyödyntämään eläinperäistä arginiinia. Joten ihmiselle parhaat arginiinilähteet ovat täysjyvävilja, sipuli, riisi ja sienet.

Foreverin argi+ on kasviperäinen tuote, mutta ei ole täysin vegaani koska tuotteen D-vitamiini on lampaan villasta.

https://www.foreverliving.fi/category/ravintolisat-ja-ravitsemus/argi-tm-

Ihmisellä maksa ja munuaiset tuottavat arginiinia, mutta se vähenee huomattavasti keski-iän kynnyksellä.

Lisäravinteena avuksi moneen
Arginiinia käytetään lisäravinteena . Arginiinia lisäravinteena käyttävät erityisesti urheilijat, ikääntyneet, sairastelevat sekä stressaantuneet henkilöt. Myös makuuhuoneeseen potkua kaipaavat miehet sekä naiset ovat löytäneet arginiinin. Arginiini on kaikille meille, liikuntamäärästä huolimatta, loistava tuote.

Urheilijoilla ja kehonrakentajilla arginiini kertomusten mukaan auttaa kestävyydessä lihasten paremman hapensaannin ansiosta. Lisäksi arginiini laajentaa verisuonia mahdollistaen paremman verenkierron
lihaksiin.

Forever argi + sisältää lisäksi vitamiineja B6 ja B12 sekä D ja on kätevissä annospusseissa, joissa on aina yhden päivän annos. Argi+ on hyvä nauttia n. puoli tuntia ennen treeniä tai itse juon sen päiväkahvin asemasta ennen koiralenkkiä. Joku nauttii aamukahvin lisäksi ja saa hyvän startin päivään. Tämä hyvänmakuinen juoma piristää hyvin antaen lisäksi virtaa.

Poikani Kalle (23 v.) käyttää Foreverin argi+ -juomaa työpäivän jälkeen kun hän lähtee töistä suoraan golfaamaan tai kuntosalille. Yksi lasillinen argi+ saa veren kiertämään hyvin, piristää ja hän jaksaa treenata paremmin. Mikäli golfin ja salin jälkeen Kalle lähtee tekemään vielä pyörälenkin (40-80 km) niin sitä ennen myös toinen lasi argi+. Tällöin suositellun annoksen 1/annos/päivä asemasta, hän ottaa kaksi annosta.

Seuraavat asiat tulee huomioida:

• Arginiini voi esimerkiksi vaikuttaa diabeetikkojen verensokereihin, joten heillä lisäravinnekäytöstä tulee keskustella lääkärin kanssa.
• Arginiinia ei suositella käytettäväksi sildenafiilin (esim. Viagra) kanssa.
• Arginiini voi myös vahvistaa ibuprofeenin tehoa
• Tulehduksellisen matalan verenpaineen omaavat eivät saa käyttää arginiinia.
• Arginiinin lisäravinnekäyttöä ei suositella raskaana oleville, eikä imettäville.

Kirjoittamani tiedot eivät ole lääketieteellisiä faktoja. Kokosin tiedot Wikipedian, Foreverin, Fitnesstukun ja Hyvinvoinnin tavaratalon arginiini-tiedoista.

Valmistaudutaan syksyn alkaviin treeneihin ja tarvittavaan jaksamiseen muutenkin argin avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron Sinulle lisää Foreverin argista, voit tilata kauttani tätä loistotuotetta ja kerron mielelläni myös Foreverin tarjoamasta mahdollisuuksien maailmasta ? https://elamanrakkautta.fi/forever-maailma/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *