Luvattu arvonta

 

Pari viikkoa sitten lupasin, että heinäkuun puolessa välissä on uusi arvonta kauneudenhoitotuotteista. Tässä se nyt tulee :)!

Arvontapalkinnon on lahjoittanut Ruohonjuuri Oy, iso kiitos ja halaus. https://www.ruohonjuuri.fi/

Arvontapalkinto on huikeita Madara-tuotteita matkapakkauksessa. Yksi parhaita ihonhoitotuote-sarjoja, joita olen koskaan käyttänyt.

https://www.ruohonjuuri.fi/fab-skin-jet-set-matkapakkaus-madara-4751009827575

Madara-tuotteet valmistetaan pohjoisista yrteistä, villeistä marjoista ja siemenöljyistä sisältäen paljon antioksidantteja, anti-age-vaikutteisia ominaisuuksia sekä tärkeitä omegarasvahappoja. Luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan.

Arvonnan voittopaketti sisältää seuraavat Mádara-sarjan ihanasti ihoasi hemmottelevat suosikkituotteet: SMART Antioxidants Anti-fatique rescue Eye Cream 15ml, Micellar water 50ml, Exfoliating Oil-to-Milk scrub 12,5ml, SOS Hydra Recharge cream 20ml, SOS Hydra Moisture + Radiance mask 12,5 ml.

Arvontaan voit osallistua kommentoimalla “osallistun” tähän postaukseen, lähettämällä osallistumisviestin [email protected] tai tykkäämällä tästä facebook-julkaisusta elämän rakkautta-fb-sivuilla . Osallistuminen on Sinun tehtävä 31.7.2018 klo 18.00 mennessä.

Arvonnan suoritan 1.8.2018 ja julkaisen onnellisen voittajan nimen 2.8.2018 postauksessa ja facebook-sivuilla.

Onnea arvontaan ja valoa, iloa sekä kaikkea hyvää alkavaan viikkoon.

Kiitos että luet <3
https://www.madaracosmetics.com/fi/meista
https://www.madaracosmetics.com/fi/ainesosat

35 Replies to “Luvattu arvonta”

  1. Osallistun! Olisi mahtavaa voittaa tämä, kun olen viime aikoina kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja alkanut vasta vaihtaa tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *