Lukijamäärä ja ISO kiitos <3

Vuosi sitten joulukuun 9. päivä kirjoitin ensimmäisen blogi-kirjoitukseni ja hieman pelokkaanakin ja pessimistinä jopa mietin projektia, jonka päätin silloin aloittaa. Otin käyttöön ensimmäisen viikon aikana Analytics-lukijamääräseurannan ja hihkuin pojalleni kun lukijamäärä näytti eräänä joulukuun päivänä lukua 19, ”Ajattele Kalle, 19 ihmistä on käynyt lukemassa kirjoitukseni”. Se onnen tunne hävitti pelon ja pessimismin heti pois.

Seuraava hieno etappi oli kun lukijoita olikin tammikuussa jo 76. Pikkuhiljaa on tullut lisää teitä ihania lukijoita, blogin etusivulla sähköpostiin tilaus-kohdassa tilaajia jo liki 300, facebookissa sivuston tykkääjiä ja seuraajia lähes 150 ja toissa viikollakin viiden päivän lukijamäärä oli seurannan mukaan 756.

Halusin varmistaa lukijamäärän WordPress-sivustolta, jonka palvelimelle ja sisällönhallintajärjestelmään https://elamanrakkautta.fi/ -blogiani kirjoitan.

Eilen sain huikean tiedon –

ajalla 11.9. – 7.11.2018 yksittäisiä, erillisiä lukijoita ja vierailijoita sivustollani ollut yhteensä 7.900 (luvusta otettu botit pois)

KYLLÄ! Kiitos ihanat teille ihanat lukijat tästä huikeasta määrästä

Tässä lukijamäärässä ei ole mukana Stoori-blogiyhteisön lukijamäärät, jonne jaan myös kirjoitukseni, ne seurataan erikseen. https://www.stoori.fi/elamanrakkautta/vinkkeja_tauluseinallesi/

Iso kiitos Sinulle ja teille muille lukijoilleni <3.

Tästä on mahtava jatkaa eteenpäin. Mielelläni otan vastaan vinkkejä Sinua kiinnostavista aiheista, kommentteja edelleen ja muuta postia joko sähköpostilla [email protected] tai kommentti-kenttiin.

Jatketaan tästä yhdessä marraskuista matkaa.
Onnellisia hetkiä ja kaikkea hyvää Sinulle

ps. arvontoja luvassa vuosipäivänä joulukuussa

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *