Kiinnostaako Sinua bloggaaminen? Tule mukaan!

Sinä olet ehkä huomannutkin että olen postannut vähemmän syksyn aikana kuin aiemmin kahden vuoden aikana, mitä olen blogiani pitänyt. Aiemmin tykkäsin tehdä 2-3 erilaista postausta viikossa, mutta nyt syksyn aikana postaustahti on ollut 1-2 kahdessa viikossa. Syy siihen on se, että elämäntilanteeni muuttui siten, että heinäkuussa aloitin avoimen yliopiston opinnot sekä viestinnän että yhteiskuntapolitikan osalta. Viestintää luen Helsingin yliopiston avoimella puolella ja yhteiskuntapolitiikkaa Itä-Suomen yliopiston avoimella puolella. Opinnot ovat todella mielenkiintoisia, mutta toisaalta myös työtä teettäviä. Tässäkin yhteiskuntapolitiikan jaksossa ei ole tenttiä, vaan 4 esseetä kirjoitettavana yhteiskunnallisesta talouspolitiikasta kurssikirjallisuuden (3 kirjaa) ja tilastokeskuksen tilastojen perusteella. Lukemista ja kirjoittamista sekä asioiden tutkimista siis riittää. Opinnoilla on tavoite kyllä, siitä voin kertoa myöhemmin Sinulle lisää.

Opintojen lisäksi minut on valittu ensi vuoden alusta lähtien Skotlanninterrieri-yhdistyksen Skotti-lehden päätoimittajaksi. Lehti on n. 40-sivuinen ja se ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Haluan tehdä sen hyvin ja tavoitteellisesti, koska lehti on lähes ainoa vastine yhdistyksen jäsenmaksulle. Ja ilman muuta toivon hyvän lehden kautta uusia jäseniä yhdistykseen entisten tyytyväisten jäsenten lisäksi.

Elämän rakkautta-blogini https://elamanrakkautta.fi/ pitämistä en kuitenkaan halua lopettaa koska Sinun lisäksi teitä lukijoita on paljon ja minä nautin kirjoittamisesta blogiin. Siksi haluankin kysyä, haluaisitko sinä tulla bloggaajaksi kanssani? Omalla nimelläsi, omilla postauksillasi ja yhteistyökumppaneillasi? Kustannus/kk olisi pieni koska palvelinmaksu on vähäinen kuukautta kohden. Etuna liittymisestä blogini kirjoittajiin Sinä saat jo hyvän valmiin lukijamäärän sekä näkyvyyden. Ja lisäksi stressittömän postaustahdin, koska voimme sopia yhdessä tuumaillen kalenteriin postauspäivät ja aiheet niin, että lukijoilla on mielenkiintoista luettavaa riittävän usein. Yhdessä voimme jatkossa kehittää vaikka mitä huikeaa ja hauskaa 😊 blogin seuraajien iloksi.

Blogia kirjoitan oman wordpress- palvelimen lisäksi myös Stoori-blogiyhteisöön https://www.stoori.fi/ ja postauksen jaan some-kanaviin sekä Blogvin-palveluun. Lukijamääriä seuraan Google Analyticsin kautta.

Mikäli yhteistyö/kumppanuus Sinua kiinnostaa, mitä toivon kovasti, niin laita meiliä [email protected] tai ota yhteyttä 045 213 2885 viestillä tai soittaen.

Yhteistyöehdotuksia odottelen toivotan Sinulle hyvää itsenäisyyspäivää sekä joulukuun jatkoa

Kaikkea hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *