Joku sieni iholla tekeekin ihmeitä

Suhtauduin aluksi epäillen kun luin ihonhoitosienistä eli Konjac Sponge sienistä. Jotenkin sitä aina luulee ja uskoo, että ihoa voi hoitaa vain kalliilla merkkivoiteella, joka on kauniissa kiiltävässä purkissa. Mutta mielenkiinto ja kokeilunhalu tähänkin luonnonmukaiseen, lisäaineettomaan ihonhoitoon vei onneksi voiton epäilystä. Uskallus kannatti!

Ensin tilasin itselleni luottokaupastani Ruohonjuuresta (https://www.ruohonjuuri.fi/Konjac Sponge laventeli-kasvosienen, joka on tarkoitettu herkälle ja kuivalle iholle. Iltaisin käytän sientä kasvojen puhdistamiseen ja samalla kevyeen kuorintaan. Mikäli on meikkiä, lisään sieneen käyttämääni oliiviöljy-marseille saippuaa. (https://www.ruohonjuuri.fi/koti-hyva-olo/hygieniatuotteet-62/saippuat/marseille-saippua-oliivioljysaippua-marius-652000203)  Jos ei ole meikkiä niin sitten puhdistan pelkällä kostealla sienellä. Meikkipäivän iltana käytän lisäksi vielä kasvovettä, mutta muulloin sienellä hieronta/puhdistus riittää. Tämän jälkeen kasvorasvat tai ihoöljy ja lopputuloksenani iho on kirkas ja hyvinvoiva.

Jokaiselle ihotyypille löytyy sieni

Konjac Sponge sieniä löytyy jokaiselle ihotyypille ja ne auttavat käyttäjien kokemusten mukaan aknessa sekä jopa ruusufinnissä. Oma ihoni on herkkä ja helposti kutiava, mutta näiden sienien käyttö ja hellä pintakuorinta vitamiineineen, on vienyt kuivuutta ja kutisevia pintakuivuusnäppyjä pois. Kasvojeni iho on loistavassa kunnossa näiden ihmesienien ansiostahttps://www.ruohonjuuri.fi/ihonhoidon-ihmesieni-normaalille-iholle-konjac-sponge-kasvosieni-konjac-6940800200054

Yksi sieni kestää käytössä n. 3 kuukautta. Itselläni sieni on kestänyt ehjänä ja käytössä paljon kauemmin. Laventelin jälkeen olen tilannut  green tee-sieniä.

Sponge kasvosienet ovat syväpuhdistavia ja valmistettu 100 % kasviskuidusta eli Amorphophallus Konjac kasvista. Ne tasapainottavat ihon pH:ta, antaen lisäksi mineraaleja ja vitamiineja.

Vartalollekin oma sieni

Myöhemmin tilasin itselleni myös vartalosienen. (https://www.ruohonjuuri.fi/vartalosieni-ihonhoidon-ihmesieni-konjac-6940800200726)     Se kosteuttaa sekä lisää lymfaa ja kuorii hellävaraisesti samalla. Ihon rasvaus pesujen jälkeen on jäänyt vähemmälle, kiitos tämän loistavan kosteuttavan pesusienen.  Vartalonhoitoon liittyen huomasin että sieniä löytyy myös läheisestä hyvän olon palvelupisteestä http://www.vihreasalonki.com/ kun kävin hieronnassa siellä.

Sieni on myös pieni kooltaan, joten omaan pieneen käteeni se on hyvä peseytyessä. Kuvassa sienet kostutettuna, suurempina kuin kuivina. Pienen koon ansiosta ne kulkevat kätevästi mukana matkoilla.

Ihonhoidon ja puhdistuksen lisäksi Konjac Sponge sieniä on saatavilla myös meikkaukseen eli Make-up Blender sienet. Ne otan myös kokeiluun jossakin vaiheessa. https://www.ruohonjuuri.fi/make-up-blender-meikkisieni-pinkki-meikkimuna-beauty-643005390000

Ainoastaan minä en kehu näitä ihmesieniä vaan olen ostanut niitä lahjaksi mm. poikani tyttöystävälle sekä myös vartalosienen äidilleni äitienpäivälahjaksi ja samoja hyviä kokemuksia kuuluu lahjojen saajilta.

Ystävänpäivä lähestyy, joten pienen skumppapullon sijaan voisikin lahjoittaa ystävän  iholle ihmesienen !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *