Hemmottelukuorintaa ja herkkuja talvikireyttä vastaan 

Sunnuntai-iltana kutsuin ystäviäni luokseni glögille ja käsien hoitohetkeen. Glögin kanssa toki oli pieniä suklaaherkkuja, pipareita pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita. Vielä en tehnyt jouluspesiaaliani piparkakku-maitosuklaa jäädykettä, sen aika on vasta jouluaterian jälkeisellä kahvilla.

Naiset ja harvemmat miehetkin kuorivat kasvojaan hyvinkin säännöllisesti, usein yhdistettynä siihen naamio kuorinnan jälkeen lisänä. Myös vartaloa kuoritaan silloin tällöin mutta mitä jää kuorimatta erikseen on kädet sekä jalkapohjat. Pakkaset ovat nyt alkaneet ja sisällä lämmityskausi ja siten ilmankosteus pienenee ja ihomme kuivuu herkemmin pintakosteuden vähentyessä. Siksi on tärkeää poistaa säännöllisesti, pari kertaa viikossa, kuollutta pintasolukkoa iholta kuorinnalla niin kosteus ilmasta sekä seerumeista ja rasvoista imeytyy paremmin hoitamaan ihoa ja poistamaan kuivuutta.

Nyt teimmekin joulusiivousten ja -leivontojen kuivattamiin käsiin ensi käsikuorinnat Forever Aloe Scrubilla ja kuorinnan jälkeen vielä naamiot Forever Marina Maskilla hetkeksi. Kädet tuntuivat jo niin hyville ja kosteille ettei välttämättä olisi edes rasvaa tarvinnut mutta nyt vietiin hemmottelu loppuun asti ja ensin kosteutuksena sivelimme Aloe Vera Gellyn käsiin ja hetken kuluttua vielä Aloe Propolis Creme hyvä ihana rasva. Kädet kynsinauhoineen olivat todella pehmeät ja kauniit. Hoito kannatti taas ja herätti vain keskustelua siitä miksi kädet jätetään niin usein vähälle perushoidolle. Mutta ehkä tämän hetken jälkeen taas kun kädet ovat pehmeät, muistetaan niitä useammin hoitaakin.

Vinkkinä voin kertoa että minulla on kylpyhuoneessa lavuaarin reunalla käsisaippuan vieressä aina Aloe Propolis Creme rasvatuubi, josta vieraatkin voivat käsipesun jälkeen ottaa rasvaa käsiin. Tämän idean sain joskus jostakin ravintolan wc:stä ulkomailla, jossa oli käsirasva tarjolla pesun jälkeen. Hieno apu kaikille käyttäjille.

Käyttämämme tuotteet olivat siis kaikki Forever Living tuotteita , joista löydät lisätietoja tuolta https://foreverliving.fi ja kauttani voi niitä myös ostaa.
Loistavia, lisäaineettomia, ekologisia, eläinkokeettomia jopa osin vegaanisia tuotteita hyvinvointiin ja kauneuteen.

Kirjoitin tämän nyt pehmeillä käsillä ja toivotan onnellista viikkoa sekä kaikkea hyvää Sinulle

4 Replies to “Hemmottelukuorintaa ja herkkuja talvikireyttä vastaan ”

 1. Kuulosti mukavalta illalta? Itselläkin talvella kädet kuivuu tosi herkästi eli rasvaus on tärkeää muistaa?
  Mukavaa viikkoa myös sinne?
  – Ida

  1. Kiitos Ida 🙂 ja kiitos kommentistasi.

   Kiva ilta meillä oli ja hyvää teki kuorinta, naamio ja rasvaus käsille. Kun lämmityskausi alkoi niin iho kuivuu todella paljon itsellänikin.
   Ja jos oikein kuivuu eikä kuorinta + rasvaus auta, niin hyvä keino on tehdä käsikylpy siten että lämpimään veteen laittaa hieman kookos- tai oliiviöljyä ja siinä liottaa käsiä 10-15 minuuttia. Ja sama jaloille myös :).

    1. :D. Ja jos vartaloa ei aina halua kuoria valmiilla kuorinta-aineella niin siihen on myös hyvä vinkki eli käytetyt kahviporot kerää pari päivää muovirasiaan. Sitten lisää vähän merisuolaa tai sokeria ja tarvittaessa oliivi- tai kookosöljyä. Sillä on hyvä kuoria vartalo ja vaikka jalatkin. Iho jää hyvän rasvaiseksi koska kahvissa on rasvaa aika paljon. Tuo kuorinta-aine ei ole myöskään liian karkeaa. Tosin kylppäri on aika sotkuinen sitten, mutta suihkulla helposti puhdistuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *