helppo herkullinen papu-parsakaali-pasta hellepäivään (vegaani)

Hellepäivänä on kiva syödä kevyesti ja niin että ruoanlaittoon ei mene pitkää aikaa. Grillaus ulkona ei mahdollista kaikille, joten tässä helppo helleruoka joka sisältää
– proteiinia
– hiilareita
– kasviksia
– hyviä rasvoja

Mitäpä muuta tarvitsetkaan, joten ei kun kauppaostoksille

Ostoskärryyn kerää

– pastapussi
– avocado
– sipuli
– valkosipuli
– sitruuna
– parsakaali
– kirsikkatomaatteja tai muita tomaatteja
– papuja
– ruoanlaittokerma joka sekaani tai vegaani ruokavaliosi mukaan
– mausteita mielihalujen mukaan

 

Ja sitten kotona valmistamaan

Ensimmäiseksi pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan. Lisää suolaa lisää riittävän paljon pastan joukkoon (3 rkl). Pilko joukkoon myös parsakaali muutamaksi minuutiksi kiehumaan. Parsakaalin voi myös kuullottaa pannulla sipulin ja papujen kanssa.
Laita paistinpannulle pari ruokalusikallista oliiviöljyä ja kuullota siinä valkosipulia pilkottuna 2 kynttä sekä yksi pilkottu sipuli. Lisää joukkoon valutetut pavut ja noin 8 halkaistua kirsikkatomaattia. Purista sitruunan mehu pannulle ja puoli purkkia ruoanlaittokermaa. Anna näiden kuullottua sen aikaa kun parsakaali ja pasta kypsentyvät kiehuvassa vedessä.

Kun pasta ja parsakaali on hyviä (parsakaali hyvä jäädä napakan rouskuvaksi eli älä keitä liian pehmeäksi, mauttomaksi), lisää joukkoon papu-tomaatti-sipulisekoitus sekä

mausteeksi laita merisuolaa, jauhettua mustapippuria, jeeraa ja jauhettua inkivääriä ja paprikaa, omien mieltymystesi mukaan.

Kun ruoka on annosteltu lautaselle, pilko siihen päälle muutama kirsikkatomaatti sekä avocado viipaleita myös.

Herkullista ja uskomattoman helppoa helleruokaa vegaaneille ja maistuu varmasti myös sekaaneille ?.

https://elamanrakkautta.fi/helppo-helleherkku-myos-vegaaneille/

https://elamanrakkautta.fi/helpon-ja-tajuttoman-hyvan-vegaanisen-kesakurpitsavuoan-ohje/

Elämän rakkautta-blogin sähköpostitilaajaksi voit käydä helposti https://elamanrakkautta.fi/ -etusivun oikealla alareunassa olevasta palkista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *