Helpon ja tajuttoman hyvän vegaanisen kesäkurpitsavuoan ohje

Tänään annan Sinulle ruokavinkiksi helpon ja tajuttoman hyvänmakuisen vegaanisen kesäkurpitsavuoan ohjeen. Ilmassa on paljon lämpöä ja aurinkoa, kesää kohti mennään. Ruoka on vegaaninen, joten se sopii hyvin tähän ylikulutuspäivän teemaan.  Liharuoan tuottaminen on pahin ilmastonmuutoksen aiheuttaja https://wwf.fi/wwf-suomi/viestinta/uutiset-ja-tiedotteet/Suomalaisten-ylikulutuspaiva-on-tanaan—jos-kaikki-elaisivat-kuin-suomalaiset–tarvitsisimme-3-6-maapalloa-3439.a

Tässä kauppalista 🙂

Ja tässä Sinulle ohje:

Halkaise kesäkurpitsat  neljään osaan ja siten pilko noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.  Laita vuokaan. Sekoita joukkoon Härkis tai 1 paketti härkäpapuja, tomaattimurska ja kaurakerma. Lisäksi suolaa, mustapippuria ja maun mukaan valkosipulia ja muita mausteita. Paistetaan 200 asteessa noin 40 minuuttia.

itse halusin kokeilla BBQ-Härkistä vaikka lisäaineettomana normaalisti olisin käyttänyt perus härkäpapuja. Hyvä tutustuminen oli mausteinen Härkis.

HÄRKIS® Original

Tarjoillessa lautaselle voi annoksen päälle ripotella vegaanista juustoraastetta.

Aurinkoa, iloa ja valoa sekä herkullista ruokahetkeä Sinulle

 

2 Replies to “Helpon ja tajuttoman hyvän vegaanisen kesäkurpitsavuoan ohje”

  1. Juuri tein tuota kesäkurpitsa vuokaa ja on todella hyvää. Ja niin helppo valmistaa. Kiitos ihanasta ohjeesta!

    1. kiitos paljon mukavasta kommentista ja kiitoksista :). Tuo kesäkurpitsa vuoka on itsestänikin NIIIIIIN hyvää että mietin jo lähes sitä syödessä että koska teen taas tätä uudelleen. Ja yksi maailman helpoimmista ruoista :). Hyviä herkkuhetkiä, valoa ja iloa kevääseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *