Forever-maailma

Tervetuloa kanssani tutustumaan Foreverin maailmaan  🙂 !

Onko Sinulla mielessäsi ajatus paremmasta terveydestä, elämänlaadusta ja sisäisestä sekä ulkoisesta kauneudesta? Elämänlaatu voi olla sekä fyysisesti että myös taloudellisesti parempi. Olet löytänyt oikealle sivulle ja kannattaa lukea eteenpäin  🙂 !

Alla on linkki Foreverin sivustoille.

https://www.foreverliving.fi/

Mielelläni kerron Sinulle lisää jos haluat kuulla tuotteista, tapahtumista ja myös siitä mahdollisuudesta kuinka Sinäkin voit toimia näiden loistavien hyvää oloa tuovien hyvinvointituotteiden parissa. Tuotteita löytyy kodinpuhdistusaineista eteeristen öljyjen kautta vitamiineihin ja kaikkea kosmetiikkaan. Toiminta tapahtuu täysin omilla ehdoillasi ja oman aikataulusi mukaan.

Jos haluat tilata tuotteita kauttani ja/tai liittyä sähköpostilistalleni,  jolloin saat kerran kuukaudessa ajantasaista tietoa tuotteista ja uutuuksista, pyydän sinua laittamaan sähköpostia [email protected].

Facebookissa minulla on myös Aloe Vera-ryhmä johon voit liittyä laittamalla minulle ensin kaveripyynnön. Näin saat myös hyvää tietoa tuotteista ja ryhmäkommentteja.

Jos Sinä olet kiinnostunut kuulemaan mahtavasta mahdollisuudesta toimia Forever maailmassa Independent Forever Business Ownerina, niin ole ystävällinen ja lähetä sähköpostia tai soita 045 213 2885, kerron mielelläni Sinulle hyvää ja innostavaa tietoa tästä lisää.

Ollaan yhteyksissä :)!