Ekologista silmäpeliä

Vuonna 2016 päätin muuttaa meikkini, pesuaineeni sekä kaiken muunkin kosmetiikkani ekologiseksi ja lisäaineettomaksi. Aiemminkin olin jo joskus käyttänyt luonnontuotteita kosteusvoiteina, mutta en järjestelmällisesti etsinyt hyviä vaihtoehtoja kaikkeen.

Tutustuin tarjontaan netin välityksellä, vertailin kommentteja ja suoritin ostoksia. Silmämeikit –luomivärit, eyelinerin, ripsivärin sekä kulmakynän tilasin Ruohonjuuresta Boho Green tuotteita. https://www.ruohonjuuri.fi/  Yllätyin ja rakastuin käytössä kuinka huippuja nämä ovat. Uusia olen jo tilannut, mutta merkki ei ole vaihtunut. Hinta n. 10 €/kpl.

Bohon luomiväreissä on huikea pigmenttisyys ja kesto silmissä että riittävyytenä paketista on loistava!  Niitä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä.  Värejä löytyy vaikka kuinka paljon, itselläni käytössä vain vaalea vanille sekä ruskea mocha.  https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/meikit/luomivarit/luomivari-vanille-oap-101-boho-3760220170019

Meikkien alle laitan Avriin kosteuttavan silmänympärysvoiteen, jota käytän myös iltaisin,  sekä Laveran silmämeikin pohjustusvoiteen.

https://www.ruohonjuuri.fi/kauneus/ihon-hoito/silmanymparys/kosteuttava-silmanymparysvoide-avril-3662217005147 

https://www.ruohonjuuri.fi/luomivarin-pohjustusvoide-lavera-4021457610440

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-edullinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita.

Myös Avrilin sekä Laveran tuotteet ovat pääosin luomulaatuisia, hinnaltaan edullisia ja todella riittoisia.

.  

Silmäni eivät ole enää näiden tuotteiden myötä ärtyneet vaikkakin minulla on sarveiskalvojen sairaus ongelmana. Sairauden eteneminen on loppunut itseasiassa viimeisen vuoden aikana.

Kun löytää jotakin näin huippuja rakkauden kohteita, tekee mieli jatkaa suhdetta ikuisesti. Näitä rakkauksia en hylkää vaan jatkan tätä silmäpeliä 🙂

Niin onnellisia silmäpelikokemuksia, että tekee mieli hyppiä yläpystyyn, Sinullekin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *